Avís legal i política de privacitat

D'acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de: Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d'un contracte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: pep@jbanyeres.com

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Finalitat del lloc web

És una empresa especialitzada en material molt exclusiu per a motocicletes del món del trial Importador exclusiu de la marca Mitani especialista en Titani i carboni fabricat a Japó.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: https://jbanyeres.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Josep Banyeres Serra o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Josep Banyeres Serra i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de Josep Banyeres Serra.

Contingut del web i enllaços

Josep Banyeres Serra es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

Josep Banyeres Serra no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Josep Banyeres Serra. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de Josep Banyeres Serra té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.